Dag, knedlíky byly velmi jemné. Když jsem je dělala poprvé, dala jsem žemli, ale já mám doma jenom nakrájené tvrdé na vídeňské knedlíky. Žemle byla v knedlíku celkem tvrdá, tak jsem tentokrát nedala žádný rohlík. Dokonce i manžel pochválil

A přidala jsem trochu curkumy.
Ten nákyp je u mne vždy takové zužitkování zbytků. Je to něco trochu jiného než jenom knedlík s vajíčkem. Osmažila jsem cibuli, přidala 2 malé cukety, které čekaly na zpracování a nechala lechce povařit. Potom jsem přidala rajskou omáčku, taky zbylou. Do zapékací vymazané formy jsem naskládala na plátky nakrájené knedlíky, zeleninu jsem promíchala s nakrájenou šunkou a navršila na knedlíky. Posypala strouhaným sýrem a upekla. Při 180°C asi 20 min. Místo rajské omáčky můžeš dát šlehačku a rozmíchat v ní vejce.
Drobku to taky není špatný nápad, ale já mám silikonovou formu jenom na srdíčka.
