Jo, namáčet do rozpuštěného másla s česnekem, to za tepla.
Nebo, namíchat kečup (tentokrát ho beru na milost) se spoustou křenu, to za studena. Oboje jsou americké předkrmy.
Nebo:
1/2 kg velké krevety, loupané a střívka vyndaná
1 šálek čerstvého másla
1/4 šálku bílého vína
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce sušené petrželky
1 lžička kajenský pepř
2 polévkové lžíce mletého česneku
1/2 šálku italské-kořeněné strouhanky
Vložte krevety do kastrolu, zakryjte vodou 5 cm nad krevety a přiveďte k varu. Zakryjte pánev a vařte, až krevety jsou růžové, 2 až 3 minuty, slijte
Smíchejte máslo, bílé víno, citronovou šťávu, petržel, kajenský pepř a česnek ve 2-litrovém pekáči.
Vložte pekáč do trouby a předehřejte troubu na 350 stupňů F (175 stupňů C).
Až se máslo roztaví a lehce vmíchejte krevety do máslové směsi. Posypte strouhankou.
Pečte v předehřáté troubě až je strouhanka lehce dozlatova, asi 15 minut.