Stránka 2 z 2

Re: Fish and chips - smažená ryba s hranolky

PříspěvekNapsal: 24 říj 2012, 05:53
od Mánek
Drobečku, sám jsi sem dal recept na "majonézu fofrem", tak proč si ji neuděláš? A máš tatarku, jakou nekoupíš nikde!!! HP

PS: Ať nemusíš hledat: http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=82&t=835

Re: Fish and chips - smažená ryba s hranolky

PříspěvekNapsal: 24 říj 2012, 15:05
od drobek
Ale tu já dělám, to já jen pokud jde o nakupované. Tady dělají tatarku z jakéhosi prášku s majonézou. I když koupíš ve sklenici, chutná to prý jinak. Nevím, nikdy jsem to nekoupil. V restauraci objednávám rovnou bez tatarky, jen si pokapu citrónem, abych to nepokazil. Ten malt vinegar je k mání jen v některých. HP

Re: Fish and chips - smažená ryba s hranolky

PříspěvekNapsal: 09 lis 2012, 09:35
od parles
V Lidlu měli nedávno britský týden a tenhle ocet tam měli. Vzpomněl jsem si na vaše komentáře a koupil jsem ho. Je fakt moc dobrej!

Re: Fish and chips - smažená ryba s hranolky

PříspěvekNapsal: 11 lis 2012, 23:49
od iva
Ocet z Lidla mám doma taky a váhám, na co ho použít. Smažené věci a hranolky nerada, ale podle tohoto rp. zkusím aspoň rybku. Jinak si různými octy poléváme Gothaj, snad bude dobrý i na tento způsob.