Biftek po chorvatsku

Na 4 porce:
300 g mletého hovězího
1 cibule nadrobno nakrájená
1 malá konserva zeleninového leča
2 lžíce mléka
1 naložená kapie
2 lžíce kečupu
worcesthire
pepř a sůl
sladká paprika
pálivá paprika
Postup:
Cibuli smícháme s masem, kořením, solí, kečupem a mlékem podle pořeby, vytvoříme placičky a opečeme je na pánvi.
Maso vyjmeme a na pánvi podusíme lečo.
Na talíři uděláme věneček rýže, doprostřed dáme maso, vše zalijeme lečem a ozdobíme proužkem kapie.
300 g mletého hovězího
1 cibule nadrobno nakrájená
1 malá konserva zeleninového leča
2 lžíce mléka
1 naložená kapie
2 lžíce kečupu
worcesthire
pepř a sůl
sladká paprika
pálivá paprika
Postup:
Cibuli smícháme s masem, kořením, solí, kečupem a mlékem podle pořeby, vytvoříme placičky a opečeme je na pánvi.
Maso vyjmeme a na pánvi podusíme lečo.
Na talíři uděláme věneček rýže, doprostřed dáme maso, vše zalijeme lečem a ozdobíme proužkem kapie.