Konfit z kachních žaludků a srdíček v PH

Na Labužníku jsem našel ještě jednu senzační pomazánku na chleba. Jistý michael.martin se tam před rokem zjevil, vložil jediný recept a zase zmizel.
Snad se nic nestane, když to tu zveřejním, ostatně dost jsem změnil postup, protože jsem si to upravil pro PH.
Autor také doporučil použít kachní sádlo, i když také připustil sádlo vepřové. Já jsem se s tím moc nemazal a použil jsem kostku vyškvařeného sádla rakouské značky Brick, které ostatně považuji za velmi dobré.
0,5 kg kachních žaludků
0.5 kg kachních srdíček
0.5 kg sádla vepřového
4 ks bobkový list
6 kul. jalovce
několik větviček tymiánu
mletý pepř
mořská sůl
Očištěné drůbky smíchejte v misce se všemi bylinkami, kořením a solí a nechte přes noc macerovat.
Potom nechte přes síto okapat případně vysráženou tekutinu, a všechno vložte do PH. Přidejte kostku sádla a nastavte na 10 hodin LOW. Po zchladnutí na přijatelnou teplotu odstraňte koření a větvičky, maso vložte do misky, nebo skleniček a zalejte sádlem. Pokud chcete produkt skladovat déle, tak dbejte, ať je všechno maso ponořené. Autor radí nechat týden uležet, ale kdo by to vydržel?
Snad se nic nestane, když to tu zveřejním, ostatně dost jsem změnil postup, protože jsem si to upravil pro PH.
Autor také doporučil použít kachní sádlo, i když také připustil sádlo vepřové. Já jsem se s tím moc nemazal a použil jsem kostku vyškvařeného sádla rakouské značky Brick, které ostatně považuji za velmi dobré.
0,5 kg kachních žaludků
0.5 kg kachních srdíček
0.5 kg sádla vepřového
4 ks bobkový list
6 kul. jalovce
několik větviček tymiánu
mletý pepř
mořská sůl
Očištěné drůbky smíchejte v misce se všemi bylinkami, kořením a solí a nechte přes noc macerovat.
Potom nechte přes síto okapat případně vysráženou tekutinu, a všechno vložte do PH. Přidejte kostku sádla a nastavte na 10 hodin LOW. Po zchladnutí na přijatelnou teplotu odstraňte koření a větvičky, maso vložte do misky, nebo skleniček a zalejte sádlem. Pokud chcete produkt skladovat déle, tak dbejte, ať je všechno maso ponořené. Autor radí nechat týden uležet, ale kdo by to vydržel?