Stránka 2 z 4

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 05 črc 2013, 11:12
od drobek
Co? Já ti znám jako prášek.

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 05 črc 2013, 11:21
od Brutzel-Svejk
S praskem jsem to nezkousel, ale mozna by se dal primychat do tekuteho koure.

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 05 črc 2013, 14:13
od drobek
No pokud jde o tekutý kouř, dozvěděl jsem se že je ze všech uzení nejméně škodlivý. Vzhledem k mému věku už se škodlivinám nemusím vyhýbat, umřu dřív stářím. ddd
Určitě by to šlo. Já tu uzenou papriku - prášek - dal jednou omylem místo normální do guláše ??? , dobré to nebylo. Od té doby ji používám jen na dochucení. HP

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 24 črc 2013, 19:22
od blanca
Tekutý kouř, to slyším (vlastně vidím) prvně. Uzenou papriku mám z obchodu, mletou.

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 24 črc 2013, 19:43
od drobek
Když dáš do hledání tekutý kouř, vylezou ti internetové obchody které ho mají, za 200,- 150ml. Mirďa ve Světě grilů ho má taky, za 159,-, přivezl mi ho na sraz.
A k čemu to je? Nejzdravější způsob jak dodat masu uzenou chuť. Nejsou tam dehty z neodborného uzení ani jiné přiboudliny, ovšem kapra to nevyudí, to ne.