Stránka 2 z 3

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

PříspěvekNapsal: 16 pro 2013, 12:11
od Mirďa
Tak ono, když nechám fazole dostatečně dlouho v kouři, tak do sebe ten kouř natáhnou. Ovšem souhlasím Josefem že možná jsou lehce předvařené, to se naruší struktura a kouř lépe vtáhnou. Toliko moje úvaha.... No a když nenatáhnou, tak mám přece tekutý kouř a ten dílo v hrnci dokoná :lol:

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

PříspěvekNapsal: 16 pro 2013, 12:14
od Mánek
Já bych tedy tipoval ten tekutý kouř, určitě je to jednodušší nalít k čemukoliv do hrnce, než "udit každou fazoli zvlášť"! banan; :AD

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

PříspěvekNapsal: 16 pro 2013, 12:19
od Mirďa
Jo jo, každou fazoli pěkně zvlášť omotat provázkem a pověsit na háček v udírně. Kilo fazolí = práce na celý den :lol: :lol: :lol:

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

PříspěvekNapsal: 16 pro 2013, 16:32
od svato
fumigant to zaručene nebol, vydržte, možno sa mi podarí venovať Vám návod počas víkendu, ako predvianočný darček

Re: guláš tak trochu na mexický spôsob s údenou fazuľou

PříspěvekNapsal: 17 pro 2013, 18:00
od Manana
Ten česnek by mě zajímal, nejedná se náhodou o "černý česnek" - viz na mé stránce http://www.manana.cz/vareni/zprava_show.php?&id=22 v Ranci surovin, (je tam i odkaz na zdroj, stojí 50g asi 100Kč).
S fazolema bych šel Mirďovi pomoct pokud by je dělal dle poznámky z 12.19.