Pensylvánské dušené hovězí

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Pensylvánské dušené hovězí

Příspěvekod drobek » 13 lis 2010, 23:13

1,75 kg hovězího na vaření
sůl a pepř
sladká paprika
mouka
2 PL másla
6 středně velkých cibulí, usekaných
1/2 hrnku usekané mrkve
2 stonky řapíkatého celeru nakrájeného na drobno
1 1/2 hrnku na drobno nakrájených rajčat

Vetřete koření a sůl do masa, obalte v mouce a opečte na másle. Vrazte to do hrnce, zalijte vodou, aby to bylo potopené, a uveďte do varu.
Mrkev a celer osmahněte v kastrolu, kde jste opekli maso, zalijte trochou vody a rozpusťte opečánky. Vše přidejte do hrnce kde se maso vaří, přidejte rajčata a vařte až je maso měkké.
Z tekutiny má vzniknout omáčka, nechte tedy část odpařit, na závěr můžete trochu zahustit moukou, nebo škrobem.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x