Ananasový salát

Ananasový salát

Příspěvekod drobek » 06 zář 2010, 18:41

Ananasový salát
Jacques Pépin, kdysi osobní kuchař presidenta DeGaula

Ananas
med
dobrý třtinový rum nebo Bacardi (ne tuzemák!)
limetková šťáva

Ananas zvenku okrájejte, rozčtvrťte podél, vyřízněte tvrdé jádro a nakrájejte na plátky napříč.
Pak je skládejte do mísy a prolévejte jemně medem, rumem a limetkovou šťávou.
Nechte hodinu odpočinout v pokojové teplotě.
Malá poznámka: Samozřejmě můžete použít ananas z kompotu, ale bez šťávy, tu pak vhodně nakombinujete do BBQ omáčky nebo do marinády.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Saláty

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x