Krémový Coleslaw s podmáslím

Krémový Coleslaw s podmáslím

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 09:04

Krémový Coleslaw s podmáslím
podle Americas Test Kitchen

Suroviny:
1 středně velká hlávka zelí, očištěná a jemně nakrájená
2 velké karotky, očištěné a na hrubo nastrouhané.
sůl
2/3 hrnku podmáslí
1/2 hrnku majonézy
1/4 hrnku zakysané šlehačky
8 zelených cibulek, extra jemně nakrájených
2 lžíce cukru
1 lžička Dijonské hořčice
1/4 lžičky pepře

Nastrouhané zelí s mrkví smíchejte do cedníku, prosolte 1 lžičkou soli a nechte vytáhnout vodu, asi 1 hodinu. Potom propláchněte studenou vodou, vodu vymačkejte a vysušte papírovým ubrouskem.
Dejte do přiměřeně velké mísy, vmíchejte ostatní ingredience, přisolte dle chuti a nechte aspoň 15 minut v lednici vychladit.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Saláty

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x