Stránka 2 z 3

Re: Dutch-Oven

PříspěvekNapsal: 27 led 2011, 12:34
od Manana
Ale Švejku, já si myslím, že mluvíme o tom samým. Nebo je mezi tím, co jsem tady uvedl a tímhle:
http://www.backwoodshome.com/articles/beattie47.html
tak velký rozdíl?

Re: Dutch-Oven

PříspěvekNapsal: 27 led 2011, 16:16
od kikimor
Děkuji za ochotu.

Re: Dutch-Oven

PříspěvekNapsal: 28 led 2011, 15:12
od Brutzel-Svejk
Muj jsem koupil tady. Original je vzdy nejlepsi co se tyka napriklad, sily materialu a zpracovani.
http://bbq-profi.de/gx_shop/Dutch-Oven/ ... 93dded87d0 Stocki bohuzel nedodava do ceska, ale v pripade zajmu s nim promluvim.

Re: Dutch-Oven

PříspěvekNapsal: 28 led 2011, 17:11
od kikimor
Ještě jednou děkuji, obchod je podle linku ve Stuttgartu, takže do Německa jezdím a koupím ho přímo tam. Jen bych potřeboval poradit s příslušenstvím. Líbí se mi ten "dvanáctipalcový" a podle údajů k výrobku má skutečně skoro 10kg. Když ho naplním a budu ho chtít použít na vaření na otevřeném ohni na trojnožce, tak to je váha kolem 15kg a nevím, jestli to trojnožka "ustojí". Pravděpodobně tento typ bude pouze k vaření a pečení přímo v ohništi. Možná se ptám hloupě, ale raději se chci poradit, než koupím.

Re: Dutch-Oven

PříspěvekNapsal: 28 led 2011, 17:28
od Brutzel-Svejk
Na otevrenem ohni jsem ho nezkousel, ale staci tak 12 kousku dreveneho uhli dole (pouzivam brikety) tak 5-7 nahore a uvaris ze 2 kilo masa gulas za asi tak 50 min. Pokud ti to ta trojnozka vydrzi muzes i na otevrenem, ale s regulaci teploty to nebude snadne. 12 zoll staci pro ctyrclenou rodinu.