Stránka 2 z 4

Re: Jak získat a uchovat sníh z bílků

PříspěvekNapsal: 10 dub 2012, 16:37
od Dag
Jago, děkuji Ti za odpověď.

Re: Jak získat a uchovat sníh z bílků

PříspěvekNapsal: 10 dub 2012, 18:15
od jaga
:) Dag ale se zmražením nemám zkušenost, nemám tak velký mrazák, abych skladovala vzduch ;)

Re: Jak získat a uchovat sníh z bílků

PříspěvekNapsal: 10 dub 2012, 21:31
od Dag
Jago, stále děkuji.
To mražení bych neprovozovala, protože, přesně tak, jak říká Mánek si nedovedu představit, co to udělá, když se to z té mrazničky vyndá.

Re: Jak získat a uchovat sníh z bílků

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012, 15:08
od Mánek
Vím, že zamražené bílky (bez našlehání!) jsou schopny i k zpracování na sníh, či k jakémukoliv použití (tohle vyzkoušené mám na 100%). Zamrazování sněhu se mi pořád zdá zbytečné a tak nějak nedůvěryhodné. Ale zítra udělám Pavlova a zkusím tedy ty bílky ředit vodou. Jdu ji dát hned do lednice, aby byla tedy jó kór stunenec! :d

Jasan, na Pavlova tu už fotky mám, takže nebudu prudit dalšíma...

Re: Jak získat a uchovat sníh z bílků

PříspěvekNapsal: 11 dub 2012, 15:42
od Dag
Mánku byla jsem ujištěna ze všech stran /viz tady Jaga/, že ředění bílků funguje, ale Pavlova je tak křehký moučník, že bych se experomentovat bála. Zkus raději na piškot.