Stránka 1 z 1

Grilovaný steak Bordelaise podle Moneta

PříspěvekNapsal: 06 zář 2010, 23:45
od drobek
Grilovaný steak Bordelaise podle Moneta
Babi

Ingredience:

4 lžíce másla,
8 na jemno osekaných hnědých šalotek,
8 lžic posekané petrželky,
4 lžíce zastřeného morku z hovězích kostí Malým nožíkem vyjmeme syrový morek a na 3 min. ho uvaříme na pomalém ohni. Nejlepší jsou krátké kosti, kde je vidět morek z obou stran.
2 filé steaky, každý asi 150-200g

Příprava:
Rozpustit máslo na pánvi a přidat šalotky, petržel a morek. Smažit, až jsou šalotky nahnědlé. Ogrilovat steak na jedné straně (asi 3-5 min. podle, toho jak máte maso rádi udělané), obrátit a pomazat morkovou směsí. Ogrilovat dalších 3-5 min. Podávat horké.

Re: Grilovaný steak Bordelaise podle Moneta

PříspěvekNapsal: 15 říj 2010, 14:24
od drobek
Hurá,
vítám tě babi u nás doma.

Re: Grilovaný steak Bordelaise podle Moneta

PříspěvekNapsal: 27 pro 2010, 19:48
od babi
Drobku, dyt je jsem zde zatim jeste uplne ztracena. Nasla jsem to pekne privitani uplne nahodou, avsak sice opozdene, ale nemene vdecne dekuji!