Stránka 5 z 7

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

PříspěvekNapsal: 10 pro 2012, 14:41
od j3david
Vždyť jsem si myslel že už nic nového sem nedám ... vše už bylo řečeno dříve. Nicméně výzvy abych to napsal se periodicky opakovaly.

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

PříspěvekNapsal: 10 pro 2012, 15:08
od Brutzel-Svejk
Kacenka uz lezi pripravena. Vecer jdu na to. HP

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

PříspěvekNapsal: 10 pro 2012, 16:03
od drobek
Děkuju moc a moc, to to chtělo. CC
K Parlesovi, člověk se učí celý život. Pomalý hrnec mám rád, ovšem přiznávám, že dělat v něm kachnu by mně nikdy nenapadlo. Vyzkouším až v Česku po přestěhování, pomalý hrnec už nemám, daroval jsem ho charitě. Do Česka ho nepovezu, je tam jiný proud (220 místo místních 110).

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

PříspěvekNapsal: 10 pro 2012, 21:06
od Brutzel-Svejk
21:00 Po hodině při 100° a pod pokličkou se mi maso ani moc neprohřálo. Nechám ještě hodinu.
22:00 Zalito sadlem zitra bude kostovačka.

Re: Kachna smažená ve vlastním tuku (confit)

PříspěvekNapsal: 11 pro 2012, 14:18
od Brutzel-Svejk
Zatisi v 11:00

Zatisi pro chlapy.jpg
Bylo to velmi chutne.