Stránka 3 z 3

Re: Smažené roládky z krkovice

PříspěvekNapsal: 24 pro 2011, 17:54
od drobek
Tak, rolády byly už dvakrát, tolik moc jsou dobré. Poprvé byly přesně jak to píše Mánek, jen ze dvou kuřecích prsou, co je kupujeme bez kůže a kostí. Každé prso jsme naplacato rozpůlili, naklepali a uroládili. Bylo toho moc pro nás dva a navíc polovina nádivky zbyla. :AB
Podruhé jsem vzali vepřové jak píše Mánek a taky kuřecí. Nádivky jsem udělal míň a nedal jsem hrášek a mrkev, naopak červenou a zelenou papriku. Nám nádivka takhle chutnala víc a přiznávám kuřecí rolády taky víc. HP
To rozhodně nemá být kritika, jen poznámka ve fóru a to se přece smí, ne? BB Co smí, to se snad přímo má. CC

Re: Smažené roládky z krkovice

PříspěvekNapsal: 24 pro 2011, 20:05
od Mánek
Jasně, je to k věci, takže to není kritika, ale místní úprava! :D