Ingredience:
600 g hovězí svíčkové nebo kýty,
1 lžíce worcesterové omáčky,
2 lžíce ostrého kečupu,
3 lžíce slunečnicového oleje,
2 stroužky česneku,
pepř,
sůl,
4 žloutky,
1 cibule
Popis přípravy:
Hovězí maso dvakrát přemeleme na jemné mlecí desce,
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12524/12524-IMG_7782_457586.jpg)
a k masu přidáme česnek utřený se solí a velmi jemně nakrájenou cibuli.
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12524/12524-IMG_7785_457589.jpg)
Přidáme worcester, sůl, pepř, kečup, žloutky a olej
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12524/12524-IMG_7789_457593.jpg)
a vše řádně propracujeme vidličkou. Hotovou směs necháme odležet v lednici
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12524/12524-IMG_7792_457596.jpg)
a v mezidobí si připravíme topinky z půlkrajíčků chleba. Topinky smažíme zvolna do růžova,
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12524/12524-IMG_7794_457598.jpg)
poté je necháme okapat od oleje a potřeme česnekem. Na topinky namažeme masovou směs a podáváme.
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12524/12524-IMG_7799_457603.jpg)
![hapa HP](./images/smilies/hapahapa.gif)
![nálada :AF](./images/smilies/jen ochutnat.gif)