Smažené kyselé okurky

Smažené kyselé okurky

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 18 srp 2010, 13:01

Smažené kyselé okurky
podle Mistra kuchaře Emeril Lagasse

Suroviny:
1 půllitrová sklenice okurek
1 hrnek podmáslí
2 lžíce pálivé omáčky (ne Tabasco, má hodně vlastní chuti)
1 hrnek mouky
1 hrnek strouhanky
2 lžíce Esence
olej na smažení
sůl

Okurky zceďte, zcela osušte.
V hlubokém talíři smíchejte podmáslí s pálivou omáčkou, v druhém talíři mouky se strouhankou a esencí.
Okurky namáčejte do podmáslí, pak do suché směsi a smažte ve spoustě oleje do zlatohněda.
Servírujte horké.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Grilovaná a jiná zelenina

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x