Dvacetiminutové kovbojské fazole

Dvacetiminutové kovbojské fazole
TV food network
Suroviny:
4 plátky anglické slaniny
1 hrnek cibule jemně nakrájené
1/2 hrnku zelené papriky, na jemno nakrájené
1 stroužek česneku, rozdrcený
2 plechovky fazolí, každá asi 45 dkg, (15 - 16 oz), originál požaduje 1 kidneys a 1 pinto. Doma snad nejlépe červené a bílé
3/4 hrnku nějaké vaší oblíbené barbecue sauce
1 lžíce hnědého cukru
Ve větší pánvi osmažte slaninu až je křupavá, potom ji vyjměte a v papírovém ručníku osušte. Dejte stranou dvě lžíce vypečeného omastku. Přidejte cibuli, papriku, posléze česnek (později, aby se nepřipálil) a opékejte, až je to vše měkké.
Přidejte fazole, BBQ sauce, cukr a rozdrcenou opečenou slaninu. Přikryjte poklicí a za občasného zamíchání prohřejte.
TV food network
Suroviny:
4 plátky anglické slaniny
1 hrnek cibule jemně nakrájené
1/2 hrnku zelené papriky, na jemno nakrájené
1 stroužek česneku, rozdrcený
2 plechovky fazolí, každá asi 45 dkg, (15 - 16 oz), originál požaduje 1 kidneys a 1 pinto. Doma snad nejlépe červené a bílé
3/4 hrnku nějaké vaší oblíbené barbecue sauce
1 lžíce hnědého cukru
Ve větší pánvi osmažte slaninu až je křupavá, potom ji vyjměte a v papírovém ručníku osušte. Dejte stranou dvě lžíce vypečeného omastku. Přidejte cibuli, papriku, posléze česnek (později, aby se nepřipálil) a opékejte, až je to vše měkké.
Přidejte fazole, BBQ sauce, cukr a rozdrcenou opečenou slaninu. Přikryjte poklicí a za občasného zamíchání prohřejte.