Stránka 2 z 2

Re: Pstruh na klacku nebo v košíku

PříspěvekNapsal: 14 čer 2012, 07:49
od parles
Jejda Dag, tak my jsme krajani a téměř sousedi! Já mám Pastýřskou stěnu přímo před okny, tak tu krásu vidím denně, hned jak ráno otevřu oko. A myslím, že v tom Tescu uspěješ. A protože jsi z České Kamenice, tak mám pro tebe ještě jeden tip, pokud to nevíš: v České Lípě na tom spodním náměstí je rybárna Triton a tam mívají takový výběr živých, mražených i uzených ryb, že se to málokde vidí. Já si tam občas kupuji mražené makrely, krásné, velké, nekuchané a zmražené jednotlivě. Ty by se taky daly dělat na klacku!

Re: Pstruh na klacku nebo v košíku

PříspěvekNapsal: 14 čer 2012, 09:44
od Dag
Děkuji Parlesi, našla jsem si Triton na mapce a s radostí zjistila, že mají otevřeno i v sobotu.

Re: Pstruh na klacku nebo v košíku

PříspěvekNapsal: 14 čer 2012, 14:53
od drobek
Gratuluju, makrela na klacku HP . Měl jsem ji jednou v Mnichově a líp jsem si na rybě snad nikdy nepochutnal. Bohužel makrela tady u nás absolutně k dostání není, musíme se spokojit se pstruhem. :mrgreen:

Re: Pstruh na klacku nebo v košíku

PříspěvekNapsal: 16 čer 2012, 07:16
od parles
Drobku, tříkrát jsem byl na Octoberfestu ve Stuttgartu a vždycky jsem si makrelu na klacku dal, to nejde odolat! Nazývají to Steckerlfisch, je to pekelně drahé, ale skvělé! Mají na to speciální polohovací gril, vejde se tam asi 30 ryb a grillmeister občas přihazuje na žhavé uhlí plné hrstě na jemná kolečka nakrájené velké sladké cibule. Takže vím o čem píšeš. A o tom grilu už dlouho přemýšlím, ale nějak se nemůžu rozhoupat. BB