Ražniči v mléce marinované

Ražniči v mléce marinované

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 15:18

Ražniči v mléce marinované

1 kg vepřové kýty
půl hrnku mléka
2 lžíce octa
sůl. tymián, majoránka, pepř a bobkový list
15 dkg slaniny
1 střední cibule

Slaninu, cibuli a maso nakrájíme na kousky napichovací velikosti, maso marinujeme přes noc v lednici v marinádě ze všeho ostatního.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x