Ražniči marinované v rajské šťávě

Ražniči marinované v rajské šťávě

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 14:58

Ražniči marinované v rajské šťávě
Derrick Riches

700 g (1 1/2 Lb ) vepřového ze žebírek, tedy to maso mezi nimi, nakrájené na 2 cm kostky
1 hrnek rajského džusu
3 zelené cibulky, nakrájené
4 stroužky česneku, rozdrcené
1 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru
1 lžička majoránky
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky pepře

Smíchejte vše krom masa, pak vše, teď už i maso dejte do plastikového sáčky, protřepte a marinujte 4 hodiny až přes noc.
Potom napíchejte na jehly, můžete proložit plátky slaniny, papriky, plátky cibule... S cibulí ale opatrně, nepřipalte ji při grilování.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x