Grilovaný sumec v zeleném pepři

Grilovaný sumec v zeleném pepři

Příspěvekod Mánek » 05 lis 2010, 12:40

Ingredience:
1 kg filetů ze sumce,
drcený zelený pepř,
sůl,
šťáva z 1 citronu,
1 citron,
různobarevné salátové listy.

Příprava:
Filety nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vetřeme drcený pepř. Necháme 2 hodiny v chladu odležet. Grilujeme 4 minuty z každé strany a podáváme na listech salátu, ozdobené řezy z citronu, s hranolky, bramborovým salátem nebo pečivem.
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x