Pstruh z pánve

Pstruh z pánve

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 14 říj 2010, 16:27

Pstruh z pánve

1x pstruh
20g sušených lístku estragonu - Pelyněk
sůl dle potřeby (použil jsem růžovou himalájskou)
citron nebo limetka
3 Pl přepuštěného másla http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=39&t=741&sid=b830b6b0d9c742560ba214c7ddedf73e
hladka mouka

Pstruha důkladně očistíme tupou stranou nože. Osolíme a posypeme estragonem (lehce vtiskneme do kůže i hrudi). Nakonec obalíme v mouce. Do dobře rozehřáté pánve s přepuštěným máslem vložíme pstruha a osmažíme do zlatova z obou stran. Hotovou rybu pokapáme citronovou/limetkovou stávou

Přílohou můžou byt uvařené brambory ve slupce, oloupané a nakrájené na čtvrtky, které přidáme během pečeni do pánve.
Forelle.jpg
Forelle.jpg (77.34 KiB) Zobrazeno 2087 krát

Forelle1.jpg
Forelle1.jpg (96.89 KiB) Zobrazeno 2087 krát
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

x