Stránka 1 z 2

Kapr s hlívou v alobalu

PříspěvekNapsal: 25 čer 2014, 08:00
od Mánek
Ingredience:
800 g porcí z kapra,
zelená petrželka,
citronová šťáva,
drcený kmín,
100 g másla,
100 g hlívy,
pažitka,
cibule,
kopr,
sůl

Popis přípravy:
Porce ryby pokapeme citronovou šťávou, osolíme a okmínujeme. Připravíme si čtyři čtverce alobalu, které vymažeme trochou másla. Petrželku, kopr a pažitku nasekáme nadrobno a utřeme se změklým zbylým máslem. Na střed každého alobalu položíme hlívu rozebranou na jednotlivé plodnice, na ně položíme porce kapra, které jsme z obou stran potřeli bylinkovým máslem a alobal pečlivě uzavřeme. Položíme na středně rozehřátý gril a grilujeme cca 30 minut.

HP

Re: Kapr s hlívou v alobalu

PříspěvekNapsal: 25 čer 2014, 09:01
od parles
Tak tohoto kapříka si přidávám do záložek, určitě na něj dojde! Jednoduché, samé dobré suroviny - moc se mi to líbí, díky! aaa

Re: Kapr s hlívou v alobalu

PříspěvekNapsal: 25 čer 2014, 11:40
od Mánek
Není zač! Jen se mi zdálo, že tu zase chcípl celý psinec... Tož přeji dobrou chuť! bbb BB

Re: Kapr s hlívou v alobalu

PříspěvekNapsal: 25 čer 2014, 15:18
od Mirďa
Taky se mi zdá, tak jsem hodil pozvánku na Fejs... Jinak recept je uložen, až bude kapr dojde na něj....

Re: Kapr s hlívou v alobalu

PříspěvekNapsal: 25 čer 2014, 19:43
od jednorožec
Četl jsem to poprvé jako Kapr s hlavou v alobalu. Představoval jsem si podivínskou rybu chránící se před tajnými mysl ovlivňujícími paprsky. Jinak recept fajn.