Stránka 2 z 2

Re: Siven na šalvěji

PříspěvekNapsal: 04 srp 2012, 16:20
od Brutzel-Svejk
Ryby v košíku a dělané na grilu jsou fantastické. Ale je třeba je dělat v kůži, jinak se vám to rozpadne. Dělávám takhle pstruha, je to jedna báseň. HP

Re: Siven na šalvěji

PříspěvekNapsal: 04 srp 2012, 16:50
od drobek
Já taky. A taky grilovanou zeleninu, rajčata na plátky a plátky cibule. To by se rozpadlo taky.

Re: Siven na šalvěji

PříspěvekNapsal: 10 srp 2014, 05:22
od j3david
Tak musím tento recept znovu oprášit. Zopakovali jsme si to tentokrát se pstruhama a opět to nemělo chybu. Jednoduché, rychlé a chutné.

Re: Siven na šalvěji

PříspěvekNapsal: 15 srp 2015, 07:40
od j3david
Podařilo se mi ulovit v hypermarketu dva čerstvé pstruhy, tak jsem oprášil tento kdysi úspěšný recept. Ještě jsem jej vylepšil tím že jsem je dělal na cedrové destičce. No musím se pochválit protože to za mě nikdo neudělá, bylo to naprosto úžasné. Lehká večeře pod pergolou po žhavém dni za burácení letní bouřky ... nezapomenutelný zážitek :-)

Re: Siven na šalvěji

PříspěvekNapsal: 15 srp 2015, 08:57
od Mánek
Tak to ti chválím, není nad takovou večeři pod pergolou! :)