Stránka 1 z 1

Grilovaná ryba v alobalu

PříspěvekNapsal: 19 srp 2010, 19:09
od drobek
Grilovaná ryba v alobalu
Foiled Fish on the Grill od Jo Anne Merrill

45 dkg rybího filé
2 lžíce másla
1/4 hrnku citronové šťávy
1 lžíce čerstvě usekané petrželky
1 lžička kopru
1 lžička soli
1/ lžičky pepře
1/4 lžičky sladké papriky
1 cibule nakrájené na teninká kolečka
4 čtverce alobalu

Na každý čtverec alobalu dejte přiměřeně ryby. V kastrolku rozpusťte máslo, přidejte citronovou šťávu, petrželku, kopr, sůl a pepř. Dobře rozmíchejte, nalijte na rybu, poprašte paprikou a poklaďte kolečky cibule. Alobal složte a dobře utěsněte, počítejte ale s tím, že se to trochu nafoukne.
Pečte na grilu 5 - 7 minut po každé straně. Hotová ryba se má rozpadat.