Grilovaný pstruh

Grilovaný pstruh

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 17:26

Grilovaný pstruh
Jill Novatt

2 celí, asi 1/2 kg pstruzi, očištění
2 lžíce oleje
Sůl a pepř
1/4 hrnku čerstvé pomerančové šťávy
1/2 hrnku čerstvých malin
1 lžíce drcené čerstvé bazalky

Pstruha položte na čtverec alobalu, potřete olejem, osolte a opepřete. Udělějte z alobalu jakousi misku, do ní nalijte pomerančovou šťávu a nasypte maliny.
Alobal zabalte a grilujte asi 4 minuty po každé straně. Potom sundejte s grilu a nechte 5 minut odpočinout. Po otevření a na talíři posypte bazalkou.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (52.28 KiB) Zobrazeno 1226 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x