Grilovaná Mahi Mahi

Grilovaná Mahi Mahi

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 15:54

Grilovaná Mahi Mahi
ale ona by to mohla být i jiná bílá mořská ryba

BarbecueAmerica.com

6 Mahi-mahi steaků, 2,5 cm (1-inch) silných
2 lžíce česnekového prášku
2 lžičky cukru
2 lžičky mletého pepře
Olivový olej

Potřete steaky olejem, okořeňte směsí cukru, česneku a pepře a nechte hodinu odležet.
Rozpalte gril, mřížku natřete olejem, to jde nejlíp v oleji namočeným papírovým ubrouskem.
Steaky grilujte asi 4 minuty po každé straně, jen pamatujte že dlouhým grilováním se ryba snadno vysuší.
Podávejte s banánovou salsou.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (43.09 KiB) Zobrazeno 1489 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x