Kotlety marinované hořčicí a bourbonem

Kotlety marinované hořčicí a bourbonem

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 00:54

Kotlety marinované hořčicí a bourbonem
otherwhitemeat.com

4 kotlety bez kosti
4 lžíce dijonské (francouzské) hořčice
4 lžíce hnědého cukru
2 lžíce Bourbounské whisky
2 lžíce sojové omáčky

Všechno to smíchejte v plastikovém pytli a marinujte přes noc.
Vyndejte, marinádu vylijte a grilujte aspoň 5 minut po každé straně.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x