Kotlety po Italsku

Kotlety po Italsku

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 01:03

Kotlety po Italsku
Derrick Riches

4 kotlety
350 g Roma rajčat, to jsou ta oválná a skoro bez šťávy, nakrájených na kostičky
3/4 hrnku nakrájené červené cibule
1/4 hrnku červeného vinného octa
2 lžíce olivového oleje
4 stroužky česneku, rozdrcené
1 lžíce čerstvé bazalky, usekané
1 lžíce čerstvého oregana, usekané
sůl
pepř

Smíchejte vše krom masa v misce. nechte asi 15 minut odstát. Slijte tekutinu a navršte na kotlety. Nechte opět tak 15 minut odstát.
Pak kotlety, bez směsi ogrilujte, asi 6 minut po každé straně, na vnitřní teplotu asi 70°C (160°F). Potom servírujte, se zeleninovou směsí navrchu a nejlépe s některými opečenými bramborami ze sekce příloh.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x