Bunterovy Boubínské bramboráčky

Vše v čem se maso nenachází. Uuuuuha

Re: Bunterovy Boubínské bramboráčky

Příspěvekod parles » 25 bře 2015, 08:19

Dag, nechal jsem si od tebe poradit a vynechal jsem vajíčko. Bylo to moc dobré a vlastně jsem ani nepoznal rozdíl v chuti, vodu taky neslévám, jako Drobek. Bramboráčky byly bramborákové a krásně křupavé! Díky! aaa
To nejlepší teprve přijde!
Uživatelský avatar
parles
Grillmeister
 
Příspěvky: 195
Registrován: 05 lis 2010, 08:21
Bydliště: Děčín

Re: Bunterovy Boubínské bramboráčky

Příspěvekod Dag » 25 bře 2015, 13:26

S tím pivem je to zajímavé, zkusím. Ale kolik ho dáváš, protože čím víc tekutiny, tím víc mouky a tím méně křupavosti. Kdysi jsem ochutnaly bramboráky jen ze strouhaných brambor, česneku, soli a majoránky. Žádné vajíčko a žádná jiná přidaná tekutina a žádná mouka. A drželo to pohromadě, pravděpodobně tím bramborovým škrobem . . Bylo to trochu jako r"osti, a velmi dobré.
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Re: Bunterovy Boubínské bramboráčky

Příspěvekod drobek » 25 bře 2015, 19:39

Mouky málo, prostě jen tolik aby se spojilo do placky. Piva tolik aby se to snadno rozmatlalo. Nezapomeň, že tam je už ta bramborová voda se škrobem a ten spojuje taky.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Předchozí

Zpět na Bezmasá jídla

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x