Gorgonzola ze zeleným pepřem

Gorgonzola ze zeleným pepřem

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 11 říj 2015, 13:09

ddd Gorgonzola šťáva

jedna salotka
stroužek česneku
150g Gorgonzola sýru
30g zeleného pepře
200ml smetany
trocha citronové šťávy a oleje
pl. hladké mouky
sůl


Salotku nakrájíme na jemno, gorgonzola na menší kostky (lépe se rozpouští). Do rendliku dáme trochu oleje, osmahneme lehce salotku přidáme zelený pepř ten jen prohřejeme. Zalijeme smetanou smichanou s hladkou moukou, necháme převařit dochutíme kapkou citronové šťávy, soli eventuálně čerstvě mletým pepřem. Pridal jsem jeste ca. 150g listkoveho spenatu.
Příloha k spagetam. Dnes k mému steaku s širokýma nudlama.
Přílohy
20151011_160816_wm.jpg
20151011_164718_wm.jpg
20151011_164748_wm.jpg
20151011_164606_wm.jpg
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Gorgonzola ze zeleným pepřem

Příspěvekod j3david » 19 říj 2015, 06:25

Dotaz - ten zelený pepř má být normálně "suchý" nebo konzervovaný tak říkajíc "měkký"?
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28

Re: Gorgonzola ze zeleným pepřem

Příspěvekod Mirďa » 19 říj 2015, 11:07

Správný dotaz, za mě bych asi šel do měkkého, ale myslím že to bude na vkusu....
Uživatelský avatar
Mirďa
Ze světa grilu
Ze světa grilu
 
Příspěvky: 277
Registrován: 01 čer 2012, 20:15
Bydliště: Trnávka, okr Nový Jičín

Re: Gorgonzola ze zeleným pepřem

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 20 říj 2015, 09:39

Ja vzal ten mekky konzervovany. Myslim ten suchy by byl moc tvrdy.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko


Zpět na Steak sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron

x