Krevety (garnáti) na špízu
16 vyloupaných garnátů
4 koktejlová rajčata
1 zelená a žlutá paprika
4 malé cibule
4 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
4 snítky rozmarýnu
4 snítky tymiánu
Garnáty a rajčata omyjeme a osušíme. Papriky rozpůlíme, vyřízneme semeník, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme. Vždy 4 garnáty napíchneme střídavě s cibulí a kousky paprik na jehly. Položíme na 4 dostatečně velké kusy alobalu. Špízy potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Rozmarýn a tymián omyjeme a osušíme. Ke každému špízu přidáme po snítce koření a zbylou cibuli. Vše pevně zabalíme do alobalu a za častého obracení grilujeme zhruba 15 minut.