Já dělám základ jako Mánek s Drobkovými přídavly, kmínem, paprikou, pepřem, hořčicí, jen bez kečupu, a dělám dva druhy. Do jednoho přidám worcestershire, do druhého Heinz kečup a Tabasco. Boule za ušima!
Zajímavé. Krom jiného mě upoutal až přehnaně falický mlýnek na pepř a fakt, že při přípravě frantík výsledný tatarák ani jednou neochutnal. "Taste, taste, taste!" slyším neustále od britských šéfkuchařů (naTV).
Naprostý souhlas s jednorožcem. V hospodě kam chodím pomáhat to vidím pořád, šéf nikdy nic neochutnává. Mimochodem, v tomhle máme v Boise v Idahu přímo idiotské nařízení. V kuchyni se nesmí jíst. S tím bych souhlasil, ale ochutnání se považuje za jídlo! Takže to si mám podle nich nabrat na lžičku a vyběhnout s tím ven?
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
No to mi povídej? A jak to člověče kuchař zkouší, jestli je soli málo nebo moc? Bych neměl odvahu někomu něco uvařit, abych to průběžně nezkoušel a neladil k dokonalosti!