Grilovaná jakákoli ryba s bílým masem

Grilovaná jakákoli ryba s bílým masem

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 17:12

Grilovaná jakákoli ryba s bílým masem
http://www.grilling-recipes.com

1 kg ryb

Marináda:
1 menší cibule, jemně nakrájená
1/4 lžičky mletého hřebíčku
1 lžíce hnědého cukru
1 lžička chilli powder
1/4 hrnku jablečného octa
1/4 lžičky červeného cayanského pepře
2 lžíce kečupu
2 lžíce hořčice - prášku
1 lžička Worcestershire sauce

Smíchejte vše v hrnci, vařte až je z toho řídký sirup. Přeceďte, nebo hodně jemně rozmixujte a vychlaďte, teď už tomu můžeme říkat marináda.
Marinádou pomažte rybí steaky ze všech stran a marinujte v lednici asi hodinu. Pro upřesnění, rybá steak je ryba krájená napříč, filé je krájené po délce. Rybí steaky grilujte a občasného přimazávání zbylou a převařenou marinádou.
Ryba je hotová, když ji můžete vidličkou snadno dělit na plátky, tak jak se rybí maso normálně rozpadá.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (61.84 KiB) Zobrazeno 1483 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

x