Stránka 5 z 5

Re: Dušené líčko s bramborovým endivien pyré

PříspěvekNapsal: 23 led 2014, 23:32
od parles
Mánek píše:Jsou, ale mražená, takže musíš čučet po mrazácích.

Mánku, u nás, tedy v Ústí nad Labem ,je kupuji chlazená, balíčkovaná tak po 1,5 kg. Mají to tam tak nějak seřazené od kostí, přes levnější části hovada, až k těm drahým svalům. No a líčka bývají mezi těmi levnějšími. :D

Re: Dušené líčko s bramborovým endivien pyré

PříspěvekNapsal: 25 led 2014, 11:53
od miska12
Mánek píše:Jsou, ale mražená, takže musíš čučet po mrazácích.

Jo.V mrazírnách u bašky jsou dost často.

Re: Dušené líčko s bramborovým endivien pyré

PříspěvekNapsal: 16 úno 2014, 09:46
od iva
Danka, na Slovensku je METRO. To je totéž, co u nás MAKRO. Dokonce tam platí i naše zákaznická karta.

Re: Dušené líčko s bramborovým endivien pyré

PříspěvekNapsal: 16 úno 2014, 17:13
od Brutzel-Svejk
Zbylo mě šťávy, tak jsem ji zamrazil a dnes přidal k hovězímu filetu. Další perfektní kombinace. HP