Stránka 1 z 1

Cheeseburger v salátu

PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 17:46
od Brutzel-Svejk
Cheeseburger v salátu
Podle Rachel Rey

Suroviny:
3/4 kg mleté svíčkové, asi15%tuku
1 ledový salát,na čtvrtky rozkrojený a rozebraný na salátové „pohárky“
1/2 malé bílé nebo žluté cibule, drobně nakrájené
1/4 kg ostrého čedaru, drobně nakrájeného, nebo hrubě nastrouhaného
2 lžíce hořčice
2 lžíc kečupu
2 rajčata nasekaná
2 velké kyselé okurky, nakrájené
Extra panenský olivový olej
sůl a černý pepř

Postup:
Gril rozehřejte na středně vysokou teplotu. V míse zkombinujte maso s cibulí, kečupem a hořčicí.
Rost pokropte olejem aby se Cheeseburger nepřilepily a grilujte 3 minuty s každé strany.
Potom na ně dejte sýr, přiklopte a nechte sýr roztavit.
Servírujte na listech salátu, s rajčaty a okurkou navrchu.