Stránka 2 z 3

Re: Tatarský biftek

PříspěvekNapsal: 10 říj 2012, 22:15
od Manana
Já dělám základ jako Mánek s Drobkovými přídavly, kmínem, paprikou, pepřem, hořčicí, jen bez kečupu, a dělám dva druhy. Do jednoho přidám worcestershire, do druhého Heinz kečup a Tabasco. Boule za ušima!

Re: Tatarský biftek

PříspěvekNapsal: 11 říj 2012, 12:23
od jednorožec
parles píše: francouzský tatarák, který taky vypadá zajímavě. Je to sice ve franštině, ale je to jasné: http://www.youtube.com/watch?v=KeYDYLQVhlM .

Zajímavé. Krom jiného mě upoutal až přehnaně falický mlýnek na pepř a fakt, že při přípravě frantík výsledný tatarák ani jednou neochutnal. "Taste, taste, taste!" slyším neustále od britských šéfkuchařů (naTV).

Re: Tatarský biftek

PříspěvekNapsal: 11 říj 2012, 14:53
od drobek
Naprostý souhlas s jednorožcem. V hospodě kam chodím pomáhat to vidím pořád, šéf nikdy nic neochutnává.
Mimochodem, v tomhle máme v Boise v Idahu přímo idiotské nařízení. V kuchyni se nesmí jíst. S tím bych souhlasil, ale ochutnání se považuje za jídlo! Takže to si mám podle nich nabrat na lžičku a vyběhnout s tím ven?

Re: Tatarský biftek

PříspěvekNapsal: 11 říj 2012, 15:41
od Mirďa
No to mi povídej? A jak to člověče kuchař zkouší, jestli je soli málo nebo moc? Bych neměl odvahu někomu něco uvařit, abych to průběžně nezkoušel a neladil k dokonalosti!

Re: Tatarský biftek

PříspěvekNapsal: 11 říj 2012, 15:55
od drobek
Já taky ne, to prostě nejde. Snad proto se ochutnává tak, že se do jídla strčí prst a olízne. Nejdřív se ale musíš rozhlídnout, jestli někdo nekouká.