Stránka 1 z 1

Jaroma zeli

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013, 12:24
od Brutzel-Svejk
Jaroma zeli z grilu

2 silne platy zeli
drcene chili papricky
sul
pepř
olivovy olej

Platy ca. 3 cm Jaroma protkneme spejlama, potřeme olejem a okorenime dle chuti nahoře uvedenými prisadami. Grilujeme asi tak 4 minuty pro jednu stranu.

JAROMA: starsi znovu objevena odruda zeli velmi jemne chuti.

Re: Jaroma zeli

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013, 14:28
od drobek
K nám to ještě nedorazilo a v Americku jsem to taky nikdy neviděl. Kde se to dá sehnat? ???

Re: Jaroma zeli

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013, 15:58
od parles
Ta Grappa na posledním obrázku je mi sympatičtější, než grilované zelí - nemohu si pomoci! :mrgreen:

Re: Jaroma zeli

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013, 16:21
od drobek
No mně taky, jistě. aaa

Re: Jaroma zeli

PříspěvekNapsal: 08 črc 2013, 17:17
od Brutzel-Svejk
Grappa u itala, zelí asi jen u nás. Je to skoda , ze se to v ČR nepěstuje.