Stránka 1 z 1

Klasy kukuřice

PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 14:26
od Brutzel-Svejk
Klasy kukuřice
Tohle jsme odkoukali na kempu od Američanů. Jak to, že nás to nikdy nenapadlo?

Klasy kukuřice, i s listy, zabalte těsně do alobalu a dejte na rošt péct.
Kumšt je v tom odhadnout, kdy už je to uvnitř hotové, jediný způsob co znám je prostě po čase jeden smotek rozbalit, pootevřít lupení a podívat se.
Kukuřičná zrna by měla být měkká, vtip je v tom, že listy obsahují dost vody a tak se to vlastně dusí ve vlastní šťávě, všechna ta dobrota se nevyvaří do vody, jako když se vaří kukuřice normálně. Chutná nám to tak, že už kukuřici ani jinak neděláme.

Podáváme oloupané, s máslem a solí.