Brusinkový dip k uzenému masu

Brusinkový dip k uzenému masu

Příspěvekod wydra » 11 črc 2011, 16:43

zakysana_brusinky_pepr.jpg

Úvod
K jedné párty jsem vymyslela ugrilovat uzenou krkovici a k ní i tenhle dip. Ráda je vymýšlím a myslím, že tenhle stojí za zveřejnění. Ty krkovice s tím byly první fuč .
Dnes jsem neměla normální krkovici, jen vakuovanou a něco uzených, kuřecích stehen. I tak to bylo výborné .

Ingredience
1 zakysaná smetana (možné smíchat s bílým jogurtem) 1 a 1/2 PL brusinkové marmelády 1 KL (malá) bílý pepř špetka soli

Postup
Vše smíchat a podle chuti přidat pepř nebo sůl . Pepře se nebát, v té zakysance se ztrácí .
Vychladit a podávat ke grilovaným uzeným masům. Nejlepší je ovšem uzená krkovička naložená v česenkovém oleji …
Doporučená příloha: grilovaná uzená krkovice
Přílohy
IMGP1618.JPG
wydra
Uživatelský avatar
wydra
Učedník
 
Příspěvky: 7
Registrován: 04 bře 2011, 21:47

Zpět na Salsy a vůbec zeleniny za studena

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x