Hrušky s tymiánem

Vše pro štíhlou linii.

Hrušky s tymiánem

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 10:11

Hrušky s tymiánem

Suroviny:
4 zralé hrušky
svazek čerstvého tymiánu
1 lžíce javorového sirupu
svazek vanilky
skořice v prášku
zázvor v prášku

Hrušky omyjte a rozřízněte podíl na poloviny. Rozložte na pekáček nebo gril řezem dolů, polijte sirupem, posypte skořicí, zázvorem a semínky vanilky. Přidejte prázdný vanilkový lusk, podlijte trochou vlažné vody. Dejte do trouby předehřáté na 150 C a pečte 45 minut, za občasného obracení. Posledních 5 minut pečte slupkou navrch. Podlévejte vodou dle potřeby.
Podávejte horké, polijte vypečenou šťávou a ozdobte tymiánem.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Grilované sladkosti

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x