Sladká a lesklá kůrčička

Sladká a lesklá kůrčička

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 16:13

Sladká a lesklá kůrčička nejen na šunku
podle Steven Reichlen

1/2 hrnku hnědého cukru
3 lžíce Dijon hořčice
osminka másla
1 lžíce jablečného octa
1/2 hrnku rumu
špetka mletého hřebíčku
1/4 lžičky pepře

Uveďte do varu a vařte do zhoustnutí. Mažte maso při pečení.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x