Stránka 1 z 1

Suchá Jerk marináda dle Babi

PříspěvekNapsal: 04 led 2012, 13:42
od Brutzel-Svejk
JERK MARINADA na maso i drůbež

2 cl cukru
1 1/2 čl cibule v prášku
1 1/2 čl sušeného thymianu
1 čl mletého nového koření
1 čl černého pepře
1/2 - 1 čl pomletého červeného pepře
1/2 čl soli
1/4 čl nastrouhaného oříšku
1/8 čl pomletého oříšků.

Vše smíchat a uskladnit ve skleničce se zabroušeným hrdlem. Toto množství stačí na ca. 1 1/2 kg masa. Jednoduše nasypat na maso a dobře vemnout. Já balím ještě maso do Frischhaltfolie a nechám přes noc v lednici uležet. Toto koření
pochází původem z Jamaiky.