Stránka 1 z 1

Grilovaná krkovice podle Wydry

PříspěvekNapsal: 17 lis 2016, 07:27
od Mánek
Suroviny:
krkovice bez kosti vcelku,
sádlo na škvaření,
cibule,
česnek,
celý kmín,
pepř,
sůl

Popis přípravy:
Vyškvařené sádlo i se škvarky nechat vlažné. Nasolit a opepřit krkovici bez kosti vcelku. Rozpálit kastrol a nasypat hrst kmínu. Až bude skákat, nalít to sádlo včetně škvarků. Přidat 3 rozmáčklé česneky a 3 přepůlené cibule včetně slupek. Do toho dát to maso a tři dny nechat v lednici. Maso potopené. Pak vyndat a 2.5 hodiny grilovat.

HP

Re: Grilovaná krkovice podle Wydry

PříspěvekNapsal: 17 lis 2016, 09:25
od drobek
Tak tohle, tohle musí být děsná dobrota. Jen nevím, jak to vydržím nechat v lednici tři dny ???