Stránka 1 z 1

Pikantní grilovaný pstruh

PříspěvekNapsal: 19 srp 2010, 16:50
od drobek
Pikantní grilovaný pstruh
http://www.grilling-recipes.com

1/4 hrnku citronové šťávy
2 lžíce rozpuštěného másla
2 lžíce oleje
2 lžíce usekané petrželky
2 lžíce sezamového semínka
1 lžíce Tabasco
1/2 lžičky strouhaného čersvého zázvoru
1/2 lžišky soli
4 pstruzi (1 na osobu)

V mělkém talíři smíchejte vše krom ryb. Těm propíchejte několikrát kůži vidličkou, dejte do marinády a marinujte v lednici 30 minut až 1 hodinu.
Pak vyndejte z marinády, rybu pokud máte, dejte do takové té drátěné dvojité tenisové rakety (pokud máte :D ) a grilujte, za občasného přimáznutí zbylou marinádou, asi 5 minut z každé strany.
Ryba je hotová, až se snadno dělí vidličkou.