Stránka 1 z 1

Filé z Red Snapper

PříspěvekNapsal: 19 srp 2010, 16:19
od drobek
Filé z Red Snapper
Jak jen se téhle rybě doma říká? Je to mořská ryba s načervenalým masem, ono to bude asi dobré z jakékoli mořské ryby.
Weber Grill recipes

Na šest porcí potřebujete:
6 porcí filé, asi 15 dkg každá
Šťáva z jednoho citrónu
1/4 hrnku rozpuštěného másla
1 lžička soli
1/2 lžičky pepře
1 hrnek strouhanky
citrón na ozdobení

Potřete plátky ryby citrónovou šťávou, nechte 5 minut odležet. Otřete papírovým ubrouskem. Potřete plátky rozpuštěným máslem, posolte, opepřete a obalte ve strouhance. Položte na naolejovaný gril a grilujte asi 8 minut, až se ryba snadno dělí vidličkou na plátky.
Podávejte ozdobené citrónem.