Bůček na grilu

Bůček na grilu

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 18:37

Bůček na grilu
Sešity domácího hospodaření z roku 1981

500 g bůčku,
sůl,
pepř,
8 stroužků česneku i více,
tymián,
olej,
pikantní hořčice,
2 cibule.

Maso nakrájíme na 8 plátků, naklepeme, ostrým nožem naděláme malé kapsy do kterých vložíme na silnější plátky pokrájený česnek, který jsme posypali tymiánem, osolíme, opepříme a zakapeme olejem. Dáme na 2 hodiny odpočinout do chladničky.
Maso rozložíme na mřížku a grilujeme po obou stranách tak, aby maso bylo propečeno.
Propečené maso potřeme z jedné strany hořčicí, poklademe kolečky cibule a grilujeme ještě asi 4 minuty.

Doporučená příloha: tmavý chléb, zeleninové saláty
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x