Vepřové s hořčicovou kůrkou

Vepřové s hořčicovou kůrkou

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 00:28

Vepřové s hořčicovou kůrkou
otherwhitemeat.com

1 1/4 kg vepřové pečínky bez kosti
4 lžíce dijonské (Francouzské) hořčice
1 lžíce hrubě mletého pepře
4 lžíce hořčicového semene

Pečínku potřete hořčicí, posypte pepřem a vyválejte v hořčicovém semínku, aby byla stejnoměrně pokrytá.
Grilujte na mírném nepřímém ohni 45 - 60 minut, až vnitřní teplota masa bude 70°C.
Nechte 10 - 15 minut odpočinout, pak krájejte na plátky.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

x