Grilované nadívané kotlety

Grilované nadívané kotlety

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 00:07

Grilované nadívané kotlety
Podle Emerila Lagasse

4 aspoň 2 cm silné kotlety.

Nádivka:
1 bílá veka
1/8 másla
1 cibule, na jemno nasekaná
1 paprika, taky na jemno
1 stonek celeru, na jemno
2 hrnky hub, na jemno nakrájených
1 ušlehané vejce
1 1/2 hrnku kuřecího vývaru, ale může být jakýkoli, konečně i voda je dobrá
2 lžíce nadrobno nasekané petrželky
Esence (viz suché směsi)
sůl a pepř podle chuti.


Nejdřív udělejte v kotletách kapsy pro nádivku, posolte a popepřete a posypte Esencí podle Emerila.
Na másle zpěňte cibulku, přidejte ostatní nakrájené přísady (krom petrželky) a duste do měkka. Přidejte veku nakrájenou na kousky, vejce, petrželku a vývar. Udělejte z toho nádivku, naplňte kapsy v kotletách a grilujte 10-15 minut po každé straně.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

x